search materials(including e-books and e-journals) held by Hokkaido university.
search materials held by universities in Japan.
search information on academic articles published in Japan.
search NDL(National Diet Library) online, NDL Digitized Contents and "Aozora Bunko", materials of a Japanese digital library.
Search keyword:(Author: #大塚 滋)
Results:17items
食の文化史 / 大塚滋著
東京 : 吉川弘文館 , 2021.4. - (読みなおす日本史)
ID=2001803492 NCID=BC0620379X
憲法改正限界論のイデオロギー性 / 大塚滋著
東京 : 成文堂 , 2017.9. - (新基礎法学叢書 ; 12)
ID=2001796230 NCID=BB2444540X
イェーリングの「転向」 / 大塚滋著
東京 : 成文堂 , 2016.8. - (新基礎法学叢書 ; 9)
ID=2001796236 NCID=BB21927936
説き語り法実証主義 / 大塚滋著
東京 : 成文堂 , 2014.7. - (新基礎法学叢書 ; 5)
ID=2001796970 NCID=BB16043466
主食が変わる : パン・麺 / 大塚滋著
東京 : 日本経済評論社 , 1989.4. - (「食」の昭和史 ; 2)
ID=2000243585 NCID=BN03375071
ヨーロッパの「うま味」文化 / 大塚滋著
東京 : 日本うま味調味料協会 , 1989.3
ID=2001528224 NCID=BA33836524
たべもの文明考 / 大塚滋著
東京 : 朝日新聞社 , 1978.8. - (朝日選書 ; 116)
ID=2000011528 NCID=BN01023084
東京 : 中央公論社 , 1975.12. - (中公新書 ; 417)
ID=2000088543 NCID=BN01482004
東京 : 朝日新聞社 , 1971.11
ID=2000151381 NCID=BN02270646
食の文化史 (読みなおす日本史)
, 2021/04/01
ID=6101517868
クスリになる食べもの : 元気の知恵袋
[],続(症状別編). - 大阪 : 創元社 , 1993.2-1996.10. - (Little bear books)
ID=2000485216 NCID=BN09141787
酢の科学 / 飴山實, 大塚滋編
東京 : 朝倉書店 , 1990.10. - (シリーズ《食品の科学》)
ID=2000579110 NCID=BN05474085
食卓の恐怖 : 食品神話の陥し穴 / エリザベス・M・ウエラン, フレドリック・J.ステア著 ; 大塚滋訳
東京 : 日刊工業新聞社 , 1976
ID=2000169181 NCID=BN02458865
法人類学の地平 / 湯浅道男, 小池正行, 大塚滋編
東京 : 成文堂 , 1992.9. - (アジア法叢書 ; 16)
ID=2001592498 NCID=BN08108833
食物誌 / 石毛直道, 大塚滋, 篠田統著
東京 : 中央公論社 , 1975.7. - (中公新書 ; 403)
ID=2000088534 NCID=BN00506184
世界の食文化 / 石毛直道監修
別巻 : 分野別ことがら索引. - 東京 : 農山漁村文化協会 , 2003.10-2009.2
ID=2001154372 NCID=BA64137825
日本の食事文化 / 熊倉功夫責任編集
東京 : 味の素食の文化センター. - 東京 : 農山漁村文化協会 (発売) , 1999.1. - (講座食の文化 ; 第2巻)
ID=2000752449 NCID=BA38971458