Link on this page

<Books>
法律学大系
ホウリツガク タイケイ

Publisher 東京 : 有斐閣
Codes ID=1000057997 NCID=BN16043405

Show details.

Language Undetermined
Size 冊 ; 22cm

Hide subdivided bibliography.

1 憲法訴訟 / 戸松秀典著 東京 : 有斐閣 , 2000.7
2 国法学 : 人権原論 / 樋口陽一著 東京 : 有斐閣 , 2004.1
3 国法学 : 人権原論 / 樋口陽一著 補訂版. - 東京 : 有斐閣 , 2007.3
4 国家補償法 / 宇賀克也著 東京 : 有斐閣 , 1997.2
5 消費者法 / 大村敦志著 東京 : 有斐閣 , 1998.10
6 消費者法 / 大村敦志著 第2版. - 東京 : 有斐閣 , 2003.10
7 消費者法 / 大村敦志著 第3版. - 東京 : 有斐閣 , 2007.3
8 消費者法 / 大村敦志著 第4版. - 東京 : 有斐閣 , 2011.4
9 租税法 / 水野忠恒著 東京 : 有斐閣 , 2003.4
10 租税法 / 水野忠恒著 第2版. - 東京 : 有斐閣 , 2005.4
11 租税法 / 水野忠恒著 第3版. - 東京 : 有斐閣 , 2007.4
12 手形法・小切手法 / 前田庸著 東京 : 有斐閣 , 1999.2
13 労働組合法 / 西谷敏著 東京 : 有斐閣 , 1998.12