Link on this page

<Books>
法學新書
ホウガク シンショ

Publisher 東京 : 法文社
Codes ID=1000048335 NCID=BN03732496

Show details.

Language Japanese
Other titles variant access title:法学新書
Notes 監修:小野清一郎, 中川善之助

Hide subdivided bibliography.

1 第4 憲法 / 川口頼好著 東京 : 法文社 , 1954.4
2 第11 民法總則 / 幾代通著 東京 : 法文社 , 1954.4
3 第12 物權法 / 幾代通著 東京 : 法文社 , 1954.12
4 16 親族法 / 島津一郎著 東京 : 法文社 , 1955.6
5 第17 相續法 / 市川四郎著 東京 : 法文社 , 1954.5
6 第18 商法総則商行為法 / 北沢正啓著 東京 : 法文社 , 1954
7 第19 會社法 / 打田畯一著 上. - 東京 : 法文社 , 1955.6
8 23 借地法借家法 / 伊東秀郎著 東京 : 法文社 , 1957.12
9 第25 刑法総論 / 吉川経夫著 東京 : 法文社 , 1954
10 第26 刑法各論 / 小野慶二著 東京 : 法文社 , 1954.8
11 27 刑事政策 / 高橋正巳著 東京 : 法文社 , 1954.5
12 第29 強制執行法 / 杉田洋一著 東京 : 法文社 , 1954.8
13 第30 破産法和議法 / 恒田文次著 東京 : 法文社 , 1954.5
14 31 刑事訴訟法 / 長島敦著 東京 : 法文社 , 1956.6
15 34 國際公法 / 入江啓四郎著 東京 : 法文社 , 1955.2

 Similar Items