Link on this page

<Books>
世界地誌ゼミナール
セカイ チシ ゼミナール

Publisher 東京 : 大明堂
Year 1971.10-
Codes ID=1000017675 NCID=BN01358300

Show details.

Language Undetermined
Size 冊 ; 22cm
Classification NDC8:290.1
NDC8:290.8
Vol ISBN:4470020001

Hide subdivided bibliography.

1 1 東アジア / 河野通博編 東京 : 大明堂 , 1971.11
2 1 東アジア / 河野通博編 新訂. - 東京 : 大明堂 , 1991.1
3 2 南アジア / 岩田慶治編 東京 : 大明堂 , 1972.10
4 3 ソ連・東欧 / 渡辺一夫編 東京 : 大明堂 , 1980.7
5 4 ヨーロッパ / 藤岡謙二郎編 東京 : 大明堂 , 1973.10
6 5 アフリカ / 小堀巌編 東京 : 大明堂 , 1971.10
7 6 アングロアメリカ / 中野尊正編 東京 : 大明堂 , 1971.5
8 7 ラテンアメリカ / 西川大二郎編 東京 : 大明堂 , 1985.9
9 8 オセアニア / 石川栄吉編 東京 : 大明堂 , 1977.10
10 8 オセアニア / 由比浜省吾編 新訂. - 東京 : 大明堂 , 1991.7
11 9 世界地誌の研究と教育 / 谷岡武雄編 東京 : 大明堂 , 1975.8
12 9 世界地誌の研究と教育 / 谷岡武雄, 浮田典良, 正井泰夫編 新訂. - 東京 : 大明堂 , 1994.4

 Similar Items