Link on this page

<Books>
筑摩現代文学大系
チクマ ゲンダイ ブンガク タイケイ

Publisher 東京 : 筑摩書房
Codes ID=1000004519 NCID=BN00627768

Show details.

Language Undetermined

Hide subdivided bibliography.

1 1 坪内逍遥・二葉亭四迷・北村透谷集 東京 : 筑摩書房 , 1977.9
2 2 尾崎紅葉・泉鏡花集 東京 : 筑摩書房 , 1977.4
3 3 幸田露伴・樋口一葉集 東京 : 筑摩書房 , 1978.1
4 4 森鴎外集 東京 : 筑摩書房 , 1976.1
5 5 徳富蘆花・木下尚江・岩野泡鳴集 東京 : 筑摩書房 , 1977.8
6 6 国木田独歩・田山花袋集 東京 : 筑摩書房 , 1978.11
7 7 正岡子規・高浜虚子・長塚節・石川啄木集 東京 : 筑摩書房 , 1978.10
8 8-9 島崎藤村集 1,2. - 東京 : 筑摩書房 , 1975.11-1977.6
9 10 徳田秋聲集 東京 : 筑摩書房 , 1977.4
10 11 正宗白鳥集 東京 : 筑摩書房 , 1977.11
11 12-13 夏目漱石集 1,2. - 東京 : 筑摩書房 , 1975.5-1976.4
12 14 北原白秋・高村光太郎・宮沢賢治集 東京 : 筑摩書房 , 1979.3
13 15 斎藤茂吉・島木赤彦・若山牧水・釈迢空集 東京 : 筑摩書房 , 1978.2
14 16 永井荷風集 東京 : 筑摩書房 , 1975.12
15 17-18 谷崎潤一郎集 1,2. - 東京 : 筑摩書房 , 1975.8-1977.1
16 19 武者小路實篤集 東京 : 筑摩書房 , 1976.10
17 20 志賀直哉集 東京 : 筑摩書房 , 1976.3
18 21 有島武郎集 東京 : 筑摩書房 , 1976.2
19 22 里見弴・久保田万太郎集 東京 : 筑摩書房 , 1978.3
20 23 長与善郎・野上弥生子集 東京 : 筑摩書房 , 1977.2
21 24 芥川龍之介集 東京 : 筑摩書房 , 1975
22 25 山本有三集 東京 : 筑摩書房 , 1977.3
23 26 佐藤春夫集 東京 : 筑摩書房 , 1976.11
24 27 菊池寛・広津和郎集 東京 : 筑摩書房 , 1977.10
25 28 宇野浩二・葛西善蔵・牧野信一集 東京 : 筑摩書房 , 1977.11
26 29 室生犀星・外村繁集 東京 : 筑摩書房 , 1976.12
27 30 滝井孝作・上林暁集 東京 : 筑摩書房 , 1978.10
28 31 横光利一集 東京 : 筑摩書房 , 1976.8
29 32 川端康成集 東京 : 筑摩書房 , 1975.10
30 33 萩原朔太郎・三好達治・西脇順三郎集 東京 : 筑摩書房 , 1978.8
31 34 梶井基次郎・堀辰雄・中島敦集 東京 : 筑摩書房 , 1976.9
32 35 中野重治集 東京 : 筑摩書房 , 1979.2
33 36 葉山嘉樹集 東京 : 筑摩書房 , 1979.2
34 37 宮本百合子集 東京 : 筑摩書房 , 1979.4
35 38 小林多喜二・黒島伝治・徳永直集 東京 : 筑摩書房 , 1978.12
36 39 佐多稲子・林芙美子集 東京 : 筑摩書房 , 1978.1
37 40 網野菊・壺井栄・幸田文集 東京 : 筑摩書房 , 1978.9
38 41 平林たい子・円地文子集 東京 : 筑摩書房 , 1978.7
39 42 岡本かの子・宇野千代集 東京 : 筑摩書房 , 1978.12
40 43 小林秀雄集 東京 : 筑摩書房 , 1975.11
41 44 井伏鱒二集 東京 : 筑摩書房 , 1976.5
42 45 武田麟太郎・島木健作・織田作之助集 東京 : 筑摩書房 , 1978.6
43 46 尾崎士郎・火野葦平集 東京 : 筑摩書房 , 1978.4
44 47 尾崎一雄集 東京 : 筑摩書房 , 1977.10
45 48 丹羽文雄集 東京 : 筑摩書房 , 1977.7
46 49 舟橋聖一集 東京 : 筑摩書房 , 1975.10
47 50 石川達三集 東京 : 筑摩書房 , 1976.11
48 51 伊藤整集 東京 : 筑摩書房 , 1976.7
49 52 高見順集 東京 : 筑摩書房 , 1977.9
50 53 大佛次郎・海音寺潮五郎集 東京 : 筑摩書房 , 1977.12
51 54 石坂洋次郎・芹沢光治良集 東京 : 筑摩書房 , 1979.3
52 55 中山義秀・阿部知二集 東京 : 筑摩書房 , 1978.5
53 56 永井龍男集 東京 : 筑摩書房 , 1977.3
54 57 石川淳集 東京 : 筑摩書房 , 1976.1
55 58 坂口安吾集 東京 : 筑摩書房 , 1975.7
56 59 太宰治集 東京 : 筑摩書房 , 1975.9
57 60 田畑修一郎・木山捷平・小沼丹集 東京 : 筑摩書房 , 1978.4
58 61 井上友一郎・檀一雄・和田芳恵集 東京 : 筑摩書房 , 1979.1
59 62 田村泰次郎・金達寿・大原富枝集 東京 : 筑摩書房 , 1978.7
60 63 芝木好子・有吉佐和子集 東京 : 筑摩書房 , 1976.6
61 64 田宮虎彦・梅崎春生集 東京 : 筑摩書房 , 1979.1
62 65 野間宏集 東京 : 筑摩書房 , 1976.2
63 66 椎名麟三集 東京 : 筑摩書房 , 1976.6
64 67 武田泰淳集 東京 : 筑摩書房 , 1975.9
65 68 三島由紀夫集 東京 : 筑摩書房 , 1975.12
66 69 大岡昇平集 東京 : 筑摩書房 , 1975.8
67 70 井上靖集 東京 : 筑摩書房 , 1975.7
68 71 杉浦明平・花田清輝集 / 杉浦明平・花田清輝著 東京 : 筑摩書房 , 1978.8
69 72 松本清張・山本周五郎集 東京 : 筑摩書房 , 1976.8
70 73 堀田善衛・長谷川四郎集 東京 : 筑摩書房 , 1977.6
71 74 埴谷雄高・藤枝静男集 東京 : 筑摩書房 , 1978.2
72 75 中村真一郎・福永武彦集 東京 : 筑摩書房 , 1977.1
73 76 中村光夫・唐木順三・吉田健一集 東京 : 筑摩書房 , 1979.5
74 77 安部公房・小島信夫集 東京 : 筑摩書房 , 1976.9
75 78 島尾敏雄・庄野潤三集 東京 : 筑摩書房 , 1976.7
76 79 阿川弘之・遠藤周作集 東京 : 筑摩書房 , 1976.4
77 80 安岡章太郎・吉行淳之介集 東京 : 筑摩書房 , 1976.10
78 81 三浦朱門・三浦哲郎・立原正秋集 東京 : 筑摩書房 , 1978.11
79 82 曽野綾子・倉橋由美子集 東京 : 筑摩書房 , 1977.2
80 83 瀬戸内晴美・河野多恵子集 東京 : 筑摩書房 , 1977.5
81 84 水上勉・司馬遼太郎集 東京 : 筑摩書房 , 1977.5
82 85 井上光晴・高橋和巳集 東京 : 筑摩書房 , 1975.6
83 86 開高健・大江健三郎集 東京 : 筑摩書房 , 1976.12
84 87 北杜夫・辻邦生集 東京 : 筑摩書房 , 1976.3
85 88 丸谷才一・小川国夫集 東京 : 筑摩書房 , 1975.5
86 89 小田実・柴田翔集 東京 : 筑摩書房 , 1979.4
87 90 真継伸彦・加賀乙彦集 東京 : 筑摩書房 , 1977.7
88 91 森茉莉・津村節子・大庭みな子集 東京 : 筑摩書房 , 1978.9
89 92 野坂昭如・五木寛之・井上ひさし集 東京 : 筑摩書房 , 1976.5
90 93 吉村昭・金井美恵子・秦恒平集 東京 : 筑摩書房 , 1978.5
91 94 柏原兵三・高井有一・坂上弘・古山高麗雄集 東京 : 筑摩書房 , 1977.8
92 95 丸山健二・清岡卓行・阿部昭・金石範集 東京 : 筑摩書房 , 1977.12
93 96 古井由吉・黒井千次・李恢成・後藤明生集 東京 : 筑摩書房 , 1978.6
94 97 竹西寛子・高橋たか子・富岡多恵子・津島佑子集 東京 : 筑摩書房 , 1978.3