Link on this page

<Books>
朝日評伝選
アサヒ ヒョウデンセン

Publisher 東京 : 朝日新聞社
Codes ID=1000000615 NCID=BN00266706

Show details.

Language Undetermined

Hide subdivided bibliography.

1 1 高野長英 / 鶴見俊輔著 東京 : 朝日新聞社 , 1975.9
2 2 二宮尊徳 / 守田志郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1975.9
3 3 平将門 / 北山茂夫著 東京 : 朝日新聞社 , 1975.9
4 4 岡倉天心 / 大岡信著 東京 : 朝日新聞社 , 1975.10
5 5 宇垣一成 / 井上清著 東京 : 朝日新聞社 , 1975.10
6 6 親鸞 / 真継伸彦著 東京 : 朝日新聞社 , 1975.11
7 7 徳川光圀 / 野口武彦著 東京 : 朝日新聞社 , 1976.1
8 8 横井小楠 / 松浦玲著 東京 : 朝日新聞社 , 1976.2
9 9 藤原不比等 / 上田正昭著 東京 : 朝日新聞社 , 1976.3
10 11 成島柳北 / 前田愛著 東京 : 朝日新聞社 , 1976.6
11 12 福沢諭吉 / ひろたまさき著 東京 : 朝日新聞社 , 1976.11
12 13 出口なお / 安丸良夫著 東京 : 朝日新聞社 , 1977.1
13 14 菅江真澄 / 秋元松代著 東京 : 朝日新聞社 , 1977.5
14 15 高群逸枝 / 鹿野政直, 堀場清子著 東京 : 朝日新聞社 , 1977.7
15 16 大塩平八郎 / 宮城公子著 東京 : 朝日新聞社 , 1977.9
16 17 中江藤樹 / 山住正己著 東京 : 朝日新聞社 , 1977.10
17 18 中里介山 / 松本健一著 東京 : 朝日新聞社 , 1978.1
18 19 角倉素庵 / 林屋辰三郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1978.3
19 20 八右衛門・兵助・伴助 / 深谷克己著 東京 : 朝日新聞社 , 1978.5
20 22 北一輝 / 渡辺京二著 東京 : 朝日新聞社 , 1978.11
21 23 平賀源内 / 芳賀徹著 東京 : 朝日新聞社 , 1981.7
22 24 空海 / 上山春平著 東京 : 朝日新聞社 , 1981.9
23 25 正岡子規 / 粟津則雄著 東京 : 朝日新聞社 , 1982.3
24 26 後水尾院 / 熊倉功夫著 東京 : 朝日新聞社 , 1982.10
25 27 星亨 / 有泉貞夫著 東京 : 朝日新聞社 , 1983.3