<Books>
日本からみた世界の食文化 : 食の多様性を受け入れる / 鈴木志保子編著
ニホン カラ ミタ セカイ ノ ショクブンカ : ショク ノ タヨウセイ オ ウケイレル
Publisher | 東京 : 第一出版 |
---|---|
Year | 2021.11 |
Codes | ID=2001820829 NCID=BC11588795 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 301p ; 26cm |
Other titles | title page title:World food cultures as seen from Japan : accepting food diversity variant access title:世界の食文化 : 日本からみた |
Notes | 引用・参考文献: p300-301 |
Authors | 鈴木, 志保子(1965-) <スズキ, シホコ> |
Subjects | BSH:食生活 NDLSH:食生活 |
Classification | NDC9:383.8 NDC10:383.8 NDLC:G185 |
Vol | ISBN:9784804114408 ; PRICE:3850円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (East 3F) |
|
394.1/SUZ | 0281292443 |
|
9784804114408 | 2021 |
|
|||||
Agriculture, Library |
|
394.1/SUZ | 4080373027 |
|
9784804114408 | 2021 |
|