Link on this page

<Books>
日本からみた世界の食文化 : 食の多様性を受け入れる / 鈴木志保子編著
ニホン カラ ミタ セカイ ノ ショクブンカ : ショク ノ タヨウセイ オ ウケイレル

Publisher 東京 : 第一出版
Year 2021.11
Codes ID=2001820829 NCID=BC11588795

Show details.

Language Japanese
Size 301p ; 26cm
Other titles title page title:World food cultures as seen from Japan : accepting food diversity
variant access title:世界の食文化 : 日本からみた
Notes 引用・参考文献: p300-301
Authors 鈴木, 志保子(1965-) <スズキ, シホコ>
Subjects BSH:食生活
NDLSH:食生活
Classification NDC9:383.8
NDC10:383.8
NDLC:G185
Vol ISBN:9784804114408 ; PRICE:3850円

Hide book details.

North Library (East 3F)
394.1/SUZ 0281292443
9784804114408 2021
Agriculture, Library
394.1/SUZ 4080373027
9784804114408 2021

 Similar Items