Link on this page

<Books>
日本の食文化史 : 旧石器時代から現代まで / 石毛直道著
ニホン ノ ショクブンカシ : キュウセッキ ジダイ カラ ゲンダイ マデ

Publisher 東京 : 岩波書店
Year 2015.11
Codes ID=2001689424 NCID=BB2009488X

Show details.

Language Japanese
Size xi, 312p : 挿図, 地図 ; 20cm
Other titles original title:L'art culinaire au Japon
Notes 「日本料理の技 (L'art culinaire au Japon)」(2012年 Lucie éditions社刊) をもとにしながら新しく書き下ろしたもの
Authors 石毛, 直道(1937-) <イシゲ, ナオミチ>
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史  All Subject Search
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.81
Vol ISBN:9784000610889 ; PRICE:3200円+税

Hide book details.

North Library (East 3F)
394.1/ISH 0280974388
9784000610889 2016

 Similar Items