<Books>
日本の食文化史 : 旧石器時代から現代まで / 石毛直道著
ニホン ノ ショクブンカシ : キュウセッキ ジダイ カラ ゲンダイ マデ
Publisher | 東京 : 岩波書店 |
---|---|
Year | 2015.11 |
Codes | ID=2001689424 NCID=BB2009488X |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | xi, 312p : 挿図, 地図 ; 20cm |
Other titles | original title:L'art culinaire au Japon |
Notes | 「日本料理の技 (L'art culinaire au Japon)」(2012年 Lucie éditions社刊) をもとにしながら新しく書き下ろしたもの |
Authors | 石毛, 直道(1937-) <イシゲ, ナオミチ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.81 |
Vol | ISBN:9784000610889 ; PRICE:3200円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (East 3F) |
|
394.1/ISH | 0280974388 |
|
9784000610889 | 2016 |
|