<Books>
フグの衛生 : 安全な取扱いとフグの種類
フグ ノ エイセイ : アンゼンナ トリアツカイ ト フグ ノ シュルイ
Publisher | 東京 : 日本食品衛生協会 |
---|---|
Year | 2012.3 |
Codes | ID=2001584046 NCID=BB09790377![]() |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | xxiii, 102p ; 26cm |
Other titles | original title:フグの衛生と取扱い |
Notes | 「フグの衛生と取扱い」(1984年刊、1999年改訂)の改題改訂 |
Authors | 日本食品衛生協会 <ニホン ショクヒン エイセイ キョウカイ> |
Subjects | NDLSH:フグ NDLSH:有害物質 BSH:食品衛生 BSH:ふぐ(河豚) |
Classification | NDLC:RB821 NDC9:498.54 NDC9:664.68 |
Vol | ISBN:9784889250510 ; PRICE:1500円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fish.Sci.,Open Stacks |
|
498.54/FUG/8013581 | 6280135812 |
|
9784889250510 | 2012 |
|