<Books>
最新栄養学 : 専門領域の最新情報 / Myrtle L. Brown編 ; 木村修一,小林修平翻訳監修 ; 粟飯原景昭[ほか]翻訳編集
サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ
Publisher | 東京 : 建帛社 |
---|---|
Year | 1991.5 |
Codes | ID=2000414929 NCID=BN0635743X |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | xi, 778p ; 21cm |
Other titles | original title:Present knowledge in nutrition other title:Nutrition reviews'最新栄養学 |
Notes | 原書名:Present knowledge in nutrition. 6th ed. c1990 |
Authors | Brown, Myrtle L. (Myrtle Laurestine), 1926- 木村, 修一(1929-) <キムラ, シュウイチ> 小林, 修平 <コバヤシ, シュウヘイ> 粟飯原, 景昭(1927-) <アイバラ, カゲアキ> |
Subjects | BSH:栄養 MESH:Nutrition |
Classification | NDC8:498.55 NDC7:498.53 |
Vol | ISBN:4767960495 ; PRICE:10000円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cent.Lib.,Closed Stacks, Books(Japanese) |
|
613.2/BRO | 0780110510 |
|
4767960495 | 1992 |
|
|||||
Fish.Sci.,Archives Room (Strage) |
|
498.53/B 81 | 6270143376 |
|
4767960495 | 1992 |
|