Link on this page

<Books>
最新栄養学 : 専門領域の最新情報 / Myrtle L. Brown編 ; 木村修一,小林修平翻訳監修 ; 粟飯原景昭[ほか]翻訳編集
サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ

Publisher 東京 : 建帛社
Year 1991.5
Codes ID=2000414929 NCID=BN0635743X

Show details.

Language Japanese
Size xi, 778p ; 21cm
Other titles original title:Present knowledge in nutrition
other title:Nutrition reviews'最新栄養学
Notes 原書名:Present knowledge in nutrition. 6th ed. c1990
Authors Brown, Myrtle L. (Myrtle Laurestine), 1926-
木村, 修一(1929-) <キムラ, シュウイチ>
小林, 修平 <コバヤシ, シュウヘイ>
粟飯原, 景昭(1927-) <アイバラ, カゲアキ>
Subjects BSH:栄養
MESH:Nutrition
Classification NDC8:498.55
NDC7:498.53
Vol ISBN:4767960495 ; PRICE:10000円

Hide book details.

Cent.Lib.,Closed Stacks, Books(Japanese)
613.2/BRO 0780110510
4767960495 1992
Fish.Sci.,Archives Room (Strage)
498.53/B 81 6270143376
4767960495 1992

 Similar Items