Link on this page

<Books>
食品の熟成
ショクヒン ノ ジュクセイ

Publisher 東京 : 光琳
Year 1984.1
Codes ID=2000028774 NCID=BN01050349

Show details.

Language Japanese
Size 724p ; 22cm
Notes 監修:佐藤信
参考文献: 各章末
Authors 佐藤, 信(1927-1988) <サトウ, シン>
Subjects NDLSH:食品工学
Classification NDC8:588
NDLC:PC21
Vol ISBN:4771284016 ; PRICE:9000円

Hide book details.

Central Library, Open-Stack Room
664/SHO 0170148098
4771284016 1984
Agriculture, Oyo shokuhin kagaku
664/SHO 4070088750
4771284016 1984
Fish.Sci.,Archives Room
588/SH7 6270021950
4771284016 1984
水院・食品機能化学(佐伯研 生物素材 実工)
588/SH7 6270047610
4771284016 1984

 Similar Items