このページのリンク

<図書>
Comparative and contrastive studies in Slavic languages and literatures 2008 : Japanese contributions to the Fourteenth International Congress of Slavists, Ohrid, September 10-16, 2008

Rev. ed.
出版者 Tokyo : Japanese Association of Slavists
出版年 c2009
コード類 書誌ID=2001498729 NCID=BB04015011

書誌詳細を表示

本文言語 ロシア語,クロアチア語,マケドニア語,ポーランド語
大きさ 142 p. : maps ; 21 cm
別書名 表紙タイトル:Comparative and contrastive studies in Slavic languages and literatures 2008 : Japanese contributions to the XIV International Congress of Slavists, Ohrid, September 10-16, 2008
異なりアクセスタイトル:Japanese contributions to the 14 International Congress of Slavists
ローマ字翻字タイトル:Stilʹ povestvovanii︠a︡ drevnerusskoĭ letopisi "Povestʹ vremennykh let" i i︠a︡zyk Zhitiĭ Kirilla i Mefodii︠a︡ : opyt sopostavitelʹnogo issledovanii︠a︡
ローマ字翻字タイトル:Tipovi zamenska upotreba vo jugoistočniot del na južnoslovenskata jazična oblast : vrskata meǵu nivniot istoriski razvoj i upotrebata vo dijalektite
ローマ字翻字タイトル:Dramaturgii︠a︡ M. T︠S︡vetaevoĭ : mi︠a︡tezhnoe molchanie ili popytka preodoletʹ lirizm
ローマ字翻字タイトル:Pol solnt︠s︡a i luny v slavi︠a︡nskom folʹklore
内容注記 Стиль повествования древнерусской летописи "Повесть временных лет" и язык Житий Кирилла и Мефодия : опыт сопоставительного исследования / Акихиро Сато
Типови заменска употреба во југоисточниот дел на јужнословенската јазична област : врската меѓу нивниот историски развој и употребата во дијалектите / Јуми Накаџима
Gresti, Iti, Hoditi : tri glagola kretanja u idiomima hrvatskog / Keiko Mitani
Драматургия М. Цветаевой : мятежное молчание или попытка преодолеть лиризм / Синъити Мурата
Пол солнца и луны в славянском фольклоре / Ичиро Ито
Różnorodność językowa gwar polskich na Litwie i Białorusi z perspektywy socjolingwistyki : na przykładzie regionów trockiego na Litwie i iwienieckiego na Białorusi / Koji Morita
一般注記 Includes bibliographical references
著者標目 *International Congress of Slavists (14th : 2008 : Ohrid)
Japanese Association of Slavists
佐藤, 昭裕(1949-) <サトウ, アキヒロ>
中島, 由美(1951-) <ナカジマ, ユミ>
三谷, 恵子(1957-) <ミタニ, ケイコ>
村田, 真一(1959-) <ムラタ, シンイチ>
伊東, 一郎(1949-) <イトウ, イチロウ>
Morita, Koji
件 名 LCSH:Slavic languages -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Slavic literature -- History and criticism -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 NDC8:880.4
NDLC:KP61

所蔵情報を非表示

本館・書庫・洋書
491.8/C738 1380365282 SLV(スラブコレクション)
2009

 類似資料