<図書>
The scientific basis of eating : taste and smell. Salivation, mastication and swallowing and their dysfunctions / volume editor, R. W. A. Linden
(Frontiers of oral biology ; vol. 9)
出版者 | Basel ; New York : Karger |
---|---|
出版年 | 1998 |
コード類 | 書誌ID=2000732155 NCID=BA36827938 |
書誌詳細を表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | vii, 244 p. ; 25 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Linden, R. W. A. (Roger W. A.) |
件 名 | LCSH:Ingestion LCSH:Ingestion disorders LCSH:Taste LCSH:Smell MESH:Digestive Physiology MESH:Eating Disorders MESH:Taste -- physiology 全ての件名で検索 MESH:Smell -- physiology 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QP138 NLM:W1 FR946GP v.9 1998 NLM:WI 102 S4156 1998 DC21:612.3 |
巻冊次 | hbk ; ISBN:3805564988 |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 印刷 | 予約 | 利用注記 | 文献取寄 | eDDS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
歯・図書室・閲覧 | hbk | 612.3/L642 | 3080236144 |
|
3805564988 | 1998 |
|
|||||
歯・図書室・書庫図書 | hbk | 612.3/LIN | 3070152778 |
|
3805564988 | 1998 |
|