このページのリンク

<図書>
The scientific basis of eating : taste and smell. Salivation, mastication and swallowing and their dysfunctions / volume editor, R. W. A. Linden
(Frontiers of oral biology ; vol. 9)

出版者 Basel ; New York : Karger
出版年 1998
コード類 書誌ID=2000732155 NCID=BA36827938

書誌詳細を表示

本文言語 英語
大きさ vii, 244 p. ; 25 cm
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Linden, R. W. A. (Roger W. A.)
件 名 LCSH:Ingestion
LCSH:Ingestion disorders
LCSH:Taste
LCSH:Smell
MESH:Digestive Physiology
MESH:Eating Disorders
MESH:Taste -- physiology  全ての件名で検索
MESH:Smell -- physiology  全ての件名で検索
分 類 LCC:QP138
NLM:W1 FR946GP v.9 1998
NLM:WI 102 S4156 1998
DC21:612.3
巻冊次 hbk ; ISBN:3805564988

所蔵情報を非表示

歯・図書室・閲覧 hbk 612.3/L642 3080236144
3805564988 1998
歯・図書室・書庫図書 hbk 612.3/LIN 3070152778
3805564988 1998

 類似資料