<図書>
Functional properties of food components / Yeshajahu Pomeranz
(Food science and technology : a series of monographs)
版 | 2nd ed |
---|---|
出版者 | San Diego : Academic Press |
出版年 | c1991 |
コード類 | 書誌ID=2000478682 NCID=BA13386607 |
書誌詳細を表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | ix, 569 p. : ill. ; 25 cm |
一般注記 | Includes bibliographical references (p. 533-560) and index |
著者標目 | *Pomeranz, Y. (Yeshajahu), 1922- |
件 名 | LCSH:Food -- Composition 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX551 DC20:664 |
巻冊次 | ISBN:0125612818 |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 印刷 | 予約 | 利用注記 | 文献取寄 | eDDS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
農・食品機能化学 |
|
664/P771 | 4070282881 |
|
0125612818 | 1991 |
|