Link on this page

<Books>
食品衛生の考え方 : 添加物の安全性 / 柳沢文徳著
ショクヒン エイセイ ノ カンガエカタ : テンカブツ ノ アンゼンセイ
(NHKブックス ; 104)

Publisher 東京 : 日本放送出版協会
Year 1969.12
Codes ID=2000141943 NCID=BN00705894

Show details.

Language Japanese
Size 252p ; 19cm
Authors 柳沢, 文徳(1918-) 著 <ヤナギサワ, フミヨシ>
Subjects NDLSH:食品衛生
NDLSH:食品添加物
Classification NDC6:498.55
NDC8:498.54
NDLC:SC186
Vol PRICE:340円

Hide book details.

North Library (Closed Stack, 1st, Pocket Books)
NHKブックス/104 0111600478

1976
Fish.Sci.,Archives Room (Strage)
498.55/Y1 6210392543

1969

 Similar Items