<Books>
日本酒の科学 : 水・米・麹の伝統の技 / 和田美代子著
ニホンシュ ノ カガク : ミズ・コメ・コウジ ノ デントウ ノ ワザ
(ブルーバックス ; B-1935)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2015.9 |
Codes | ID=2001656680 NCID=BB19508690 |
Online Material | https://jg8gn6xr5x.search.serialssolutions.com/?isbn=9784062579353 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 316p : 挿図 ; 18cm |
Other titles | variant access title:日本酒の科学 : 水米麹の伝統の技 |
Notes | 監修: 高橋俊成 参考文献・参考資料: p307-308 |
Authors | 和田, 美代子(1956-) <ワダ, ミヨコ> 高橋, 俊成(1968-) <タカハシ, トシナリ> |
Subjects | BSH:清酒 |
Classification | NDC9:588.52 |
Vol | ISBN:9784062579353 ; PRICE:1080円 (税別) |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open Stacks, Pocket Books |
|
ブルーバックス/B-1935 | 0181757341 |
|
9784062579353 | 2015 |
|
|||||
North Library (East 2F,Pocket Books) |
|
ブルーバックス/B-1935 | 0280900264 |
|
9784062579353 | 2015 |
|
|||||
Fish.Sci.,Open Stacks,Pocket Books(MS) |
|
080/B-1935 | 6280167822 |
|
9784062579353 | 2015 |
|