Link on this page

<Books>
魚肉ねり製品 : 研究と技術 / 志水寛編
ギョニク ネリセイヒン : ケンキュウ ト ギジュツ
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修 ; 50)

Publisher 東京 : 恒星社厚生閣
Year 1984.4
Codes ID=2000281233 NCID=BN01390234

Show details.

Language Japanese
Size 134p ; 22cm
Other titles colophon title:Science and technology of fish paste products
Authors 志水, 寛 <シミズ, ユタカ>
Subjects NDLSH:水産ねり製品
Classification NDC8:667.5
NDLC:PC91
Vol ISBN:4769905025 ; PRICE:1600円

Hide book details.

Fish.Sci.,Open Stacks(Strage)
660.8/Su 3 6210700820
4769905025 1984
Fish.Sci.,Open Stacks(MS)
660.8/SU3 6210686708
4769905025 1984
水院・行動資源計測学(システム1 設計)
660.8/Su 3 6210671095
4769905025 1984
水院・食品機能化学(佐伯研 生物素材 実工)
660.8/SU3 6270080393
4769905025 1984

 Similar Items