<Books>
中華料理の文化史 / 張競著
チュウカ リョウリ ノ ブンカシ
(ちくま文庫 ; [ち-14-1])
Publisher | 東京 : 筑摩書房 |
---|---|
Year | 2013.6 |
Codes | ID=2001582154 NCID=BB12653115 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 286p ; 15cm |
Notes | 筑摩書房1997年刊の文庫化 引用文献: p269-272 シリーズ番号はブックジャケットによる |
Authors | 張, 競(1953-) <zhang, jing> |
Subjects | BSH:料理(中国) -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.822 |
Vol | ISBN:9784480430694 ; PRICE:780円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open-Stack Room |
|
641.595/CHO | 0181611457 |
|
9784480430694 | 2013 |
|
|||||
North Library (East 2F,Pocket Books) |
|
ちくま文庫/ち-14-1 | 0280763097 |
|
9784480430694 | 2013 |
|