<Books>
レストランの誕生 : パリと現代グルメ文化 / レベッカ・L・スパング著 ; 小林正巳訳
レストラン ノ タンジョウ : パリ ト ゲンダイ グルメ ブンカ
(ちくま学芸文庫 ; [ス26-1])
Publisher | 東京 : 筑摩書房 |
---|---|
Year | 2021.10 |
Codes | ID=2001806790 NCID=BC10277009 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 584p ; 15cm |
Other titles | original title:The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture, with a new preface |
Notes | 青土社刊行(2001年)に"2020年版まえがき"を新たに訳しおろし, 文庫化したもの |
Authors | Spang, Rebecca L., 1961- 小林, 正巳(1958-) <コバヤシ, マサミ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:飲食店 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.835 |
Vol | ISBN:9784480510761 ; PRICE:1900円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (East 2F,Pocket Books) |
|
ちくま学芸文庫/ス-26-1 | 0281258474 |
|
9784480510761 | 2021 |
|