<Books>
インド料理 / サンタ・ラマ・ラウ著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳]
インド リョウリ
(タイムライフブックス ; . 世界の料理)
Publisher | 東京 : タイムライフブックス |
---|---|
Year | 1974 |
Codes | ID=2000300755 NCID=BN02662602 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 2冊 (付共) ; 29cm |
Other titles | other title:インド料理の作り方 original title:The cooking of India |
Notes | 日本語版監修: 江上トミ 付 (別冊137p ; 23cm) : インド料理の作り方 |
Authors | Rama Rau, Santha, 1923-2009 タイムライフブックス編集部 <タイム ライフ ブックス ヘンシュウブ> |
Subjects | NDLSH:インド料理 |
Classification | NDC6:596.1 NDLC:EF27 |
Vol | [本編] ; PRICE:2940円 別冊(作り方) |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Medical Library (Shin Hozonko, Tosho) |
|
641.5/SE47 | 2510241724 | 書架2-4 |
|
1976 |
|