Link on this page

<Books>
インド料理 / サンタ・ラマ・ラウ著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳]
インド リョウリ
(タイムライフブックス ; . 世界の料理)

Publisher 東京 : タイムライフブックス
Year 1974
Codes ID=2000300755 NCID=BN02662602

Show details.

Language Japanese
Size 2冊 (付共) ; 29cm
Other titles other title:インド料理の作り方
original title:The cooking of India
Notes 日本語版監修: 江上トミ
付 (別冊137p ; 23cm) : インド料理の作り方
Authors Rama Rau, Santha, 1923-2009
タイムライフブックス編集部 <タイム ライフ ブックス ヘンシュウブ>
Subjects NDLSH:インド料理
Classification NDC6:596.1
NDLC:EF27
Vol [本編] ; PRICE:2940円
別冊(作り方)

Hide book details.

Medical Library (Shin Hozonko, Tosho)
641.5/SE47 2510241724 書架2-4
1976

 Similar Items