<Books>
新・世界三大料理 : 和食はなぜ世界料理たりうるのか / 神山典士著
シン セカイ サンダイ リョウリ : ワショク ワ ナゼ セカイ リョウリ タリウル ノカ
(PHP新書 ; 948)
Publisher | 東京 : PHP研究所 |
---|---|
Year | 2014.9 |
Codes | ID=2001624603 NCID=BB16602127 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 245p ; 18cm |
Notes | 参考文献: p243-245 監修: 中村勝宏, 山本豊, 辻芳樹 |
Authors | 神山, 典士(1960-) <コウヤマ, ノリオ> 中村, 勝宏 <ナカムラ, カツヒロ> 山本, 豊(1949-) <ヤマモト, ユタカ> 辻, 芳樹(1964-) <ツジ, ヨシキ> |
Subjects | BSH:料理(西洋) -- フランス
All Subject Search
BSH:料理(中国) BSH:料理(日本) |
Classification | NDC8:596.2 NDC9:596.2 |
Vol | ISBN:9784569819082 ; PRICE:800円(税別) |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open Stacks, Pocket Books |
|
PHP新書/948 | 0181664326 |
|
9784569819082 | 2014 |
|