<Books>
日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 / 中島春紫著
ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス「ウマサ」ノ ヒミツ
(ブルーバックス ; B-2044)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2018.1 |
Codes | ID=2001726151 NCID=BB25264728 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 261p. : 挿図 ; 18cm |
Other titles | variant access title:日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す旨さの秘密 |
Authors | 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ> |
Subjects | NDLSH:食品微生物学 NDLSH:発酵食品 |
Classification | NDC9:465 NDC9:588.5 |
Vol | ISBN:9784065020449 ; PRICE:1000円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open Stacks, Pocket Books |
|
ブルーバックス/B2044 | 0181982561 |
|
9784065020449 | 2018 |
|
|||||
North Library (East 2F,Pocket Books) |
|
ブルーバックス/B-2044 | 0281045682 |
|
9784065020449 | 2018 |
|
|||||
Fish.Sci.,Open Stacks,Pocket Books(MS) |
|
080/B-2044 | 6280229906 |
|
9784065020449 | 2018 |
|