<Books>
栄養 : 新しい食品の科学 / 稲垣長典著
エイヨウ : アタラシイ ショクヒン ノ カガク
(筑摩総合大学)
Publisher | 東京 : 筑摩書房 |
---|---|
Year | 1970 |
Codes | ID=2000151584 NCID=BN00706376 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 249p ; 19cm |
Authors | 稲垣, 長典(1912-1993) 著 <イナガキ, チョウテン> |
Subjects | NDLSH:栄養 |
Classification | NDC6:498.53 NDC8:498.55 NDLC:SC87 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (Closed Stack, 1st-3rd, Books) |
|
641/INA | 0111544130 |
|
|
1976 |
|