<Books>
食品安全の制度と科学 / 清水俊雄著
ショクヒン アンゼン ノ セイド ト カガク
Publisher | 東京 : 同文書院 |
---|---|
Year | 2006.9 |
Codes | ID=2001328238 NCID=BA79024753 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | vi, 199p : 挿図 ; 26cm |
Other titles | cover title:Regulatory science other title:Regulatory science on food safety |
Notes | その他のタイトルは扉による 参考資料: 各章末 |
Authors | 清水, 俊雄(1946-) <シミズ, トシオ> |
Subjects | BSH:食品衛生 |
Classification | NDC8:498.54 NDC9:498.54 |
Vol | ISBN:4810313433 ; PRICE:3675円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open-Stack Room |
|
363.192/SHI | 0180409200 |
|
4810313433 | 2006 |
|
|||||
North Library (Closed Stack, 1st-3rd, Books) |
|
363.192/SHI | 0280224824 |
|
4810313433 | 2006 |
|