Link on this page

<Books>
食品安全の制度と科学 / 清水俊雄著
ショクヒン アンゼン ノ セイド ト カガク

Publisher 東京 : 同文書院
Year 2006.9
Codes ID=2001328238 NCID=BA79024753

Show details.

Language Japanese
Size vi, 199p : 挿図 ; 26cm
Other titles cover title:Regulatory science
other title:Regulatory science on food safety
Notes その他のタイトルは扉による
参考資料: 各章末
Authors 清水, 俊雄(1946-) <シミズ, トシオ>
Subjects BSH:食品衛生
Classification NDC8:498.54
NDC9:498.54
Vol ISBN:4810313433 ; PRICE:3675円

Hide book details.

Central Library, Open-Stack Room
363.192/SHI 0180409200
4810313433 2006
North Library (Closed Stack, 1st-3rd, Books)
363.192/SHI 0280224824
4810313433 2006

 Similar Items