<Books>
食物総論 / 宮崎基嘉著
ショクモツ ソウロン
(放送大学教材 ; 51285-1-8511)
Publisher | 東京 : 放送大学教育振興会 |
---|---|
Publisher | 東京 : 日本放送出版協会(発売) |
Year | 1985.3 |
Codes | ID=2000478490 NCID=BN01184855 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 201p ; 21cm |
Notes | 参考文献:p196〜197. 索引:p198〜201 付表(p[163]〜195): 第1部:日本人の栄養所要量(抜すい), 第2部:四訂日本食品標準成分表(抜すい) |
Authors | 宮崎, 基嘉(1925-) <ミヤザキ, モトヨシ> |
Subjects | NDLSH:食物 |
Classification | NDLC:FC49 |
Vol | ISBN:4145128419 ; PRICE:1900円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (Closed Stack, 1st-3rd, Books) |
|
378.03/HO | 0190008114 |
|
|
1985 |
|