<Books>
人間栄養学のすすめ : 食品はどこまで近代化できるか / 大木幸介著
ニンゲン エイヨウガク ノ ススメ : ショクヒン ワ ドコマデ キンダイカ デキルカ
(ブルーバックス ; B-289)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 1976.6 |
Codes | ID=2000177559 NCID=BN0179195X |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 217, 5p ; 18cm |
Notes | 参考書:p.216-217 |
Authors | 大木, 幸介(1918-) <オオキ, コウスケ> |
Subjects | NDLSH:栄養 |
Classification | NDC6:498.53 NDLC:SC87 |
Vol | ISBN:406117889X ; PRICE:460円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (Closed Stack, 4thWest, Pocket Books) |
|
ブルーバックス/B-289 | 0110174471 |
|
406117889X | 1976 |
|
|||||
Earth and Planetary System Science , CREES (watanabe lab) |
|
080/B-289 | 2080406241 |
|
406117889X | 1976 |
|