Link on this page

<Books>
水産食品のテクスチュアー / 丹羽栄二編
スイサン ショクヒン ノ テクスチュアー
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修 ; 67)

Publisher 東京 : 恒星社厚生閣
Year 1987.10
Codes ID=2000076723 NCID=BN01359369

Show details.

Language Japanese
Size 113p ; 22cm
Other titles colophon title:Texture of seafood
Notes 監修:日本水産学会
Authors 丹羽, 栄二(1937-) <ニワ, エイジ>
Subjects BSH:水産物
Classification NDC8:667.1
NDC7:667.11
Vol ISBN:4769906021 ; PRICE:1600円

Hide book details.

Fish.Sci.,Archives Room (Strage)
660.8/Su 3 6270094743
4769906021 1987
Fish.Sci.,Open Stacks(Strage)
660.8/SU3 6270045925
4769906021 1987

 Similar Items