<Books>
水産食品のテクスチュアー / 丹羽栄二編
スイサン ショクヒン ノ テクスチュアー
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修 ; 67)
Publisher | 東京 : 恒星社厚生閣 |
---|---|
Year | 1987.10 |
Codes | ID=2000076723 NCID=BN01359369 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 113p ; 22cm |
Other titles | colophon title:Texture of seafood |
Notes | 監修:日本水産学会 |
Authors | 丹羽, 栄二(1937-) <ニワ, エイジ> |
Subjects | BSH:水産物 |
Classification | NDC8:667.1 NDC7:667.11 |
Vol | ISBN:4769906021 ; PRICE:1600円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fish.Sci.,Archives Room (Strage) |
|
660.8/Su 3 | 6270094743 |
|
4769906021 | 1987 |
|
|||||
Fish.Sci.,Open Stacks(Strage) |
|
660.8/SU3 | 6270045925 |
|
4769906021 | 1987 |
|