<Books>
海藻食品の品質保持と加工・流通 / 小川廣男, 能登谷正浩編
カイソウ ショクヒン ノ ヒンシツ ホジ ト カコウ リュウツウ
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修 ; 133)
Publisher | 東京 : 恒星社厚生閣 |
---|---|
Year | 2002.11 |
Codes | ID=2001056219 NCID=BA59787821![]() |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 125p ; 22cm |
Other titles | colophon title:Prospect of quality, processing and distribution of sea algae products for human hood |
Notes | 章末: 文献 |
Authors | 小川, 廣男 <オガワ, ヒロオ> 能登谷, 正浩(1946-) <ノトヤ, マサヒロ> |
Subjects | BSH:海そう BSH:品質管理 BSH:食品衛生 NDLSH:海藻 NDLSH:水産製造 |
Classification | NDC8:667.7 NDC9:667.7 |
Vol | ISBN:4769909721 ; PRICE:2500円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (East 2F, Open Stack) |
|
639/SUI/133 | 0174265693 |
|
4769909721 | 2002 |
|
|||||
Fish.Sci.,Open Stacks |
|
660.8/SU3 | 6270353655 |
|
4769909721 | 2002 |
|
|||||
Fish.Sci.,Open Stacks |
|
660.8/SU3 | 6270354326 |
|
4769909721 | 2002 |
|