Link on this page

<Books>
海藻食品の品質保持と加工・流通 / 小川廣男, 能登谷正浩編
カイソウ ショクヒン ノ ヒンシツ ホジ ト カコウ リュウツウ
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修 ; 133)

Publisher 東京 : 恒星社厚生閣
Year 2002.11
Codes ID=2001056219 NCID=BA59787821

Show details.

Language Japanese
Size 125p ; 22cm
Other titles colophon title:Prospect of quality, processing and distribution of sea algae products for human hood
Notes 章末: 文献
Authors 小川, 廣男 <オガワ, ヒロオ>
能登谷, 正浩(1946-) <ノトヤ, マサヒロ>
Subjects BSH:海そう
BSH:品質管理
BSH:食品衛生
NDLSH:海藻
NDLSH:水産製造
Classification NDC8:667.7
NDC9:667.7
Vol ISBN:4769909721 ; PRICE:2500円+税

Hide book details.

North Library (East 2F, Open Stack)
639/SUI/133 0174265693
4769909721 2002
Fish.Sci.,Open Stacks
660.8/SU3 6270353655
4769909721 2002
Fish.Sci.,Open Stacks
660.8/SU3 6270354326
4769909721 2002

 Similar Items