Link on this page

<Books>
チーズの科学 : ミルクの力、発酵・熟成の神秘 / 齋藤忠夫著
チーズ ノ カガク : ミルク ノ チカラ、ハッコウ・ジュクセイ ノ シンピ
(ブルーバックス ; B-1993)

Publisher 東京 : 講談社
Year 2016.11
Codes ID=2001690440 NCID=BB22460592
Online Material https://jg8gn6xr5x.search.serialssolutions.com/?isbn=9784062579933

Show details.

Language Japanese
Size 222p, 図版 [4] p : 挿図 ; 18cm
Other titles variant access title:チーズの科学 : ミルクの力発酵熟成の神秘
Notes 参考資料: p219-220
さくいん: p221-222
Authors 齋藤, 忠夫(1952-) <サイトウ, タダオ>
Subjects BSH:チーズ
NDLSH:チーズ
Classification NDC8:648.18
NDC9:648.18
Vol ISBN:9784062579933 ; PRICE:980円+税

Hide book details.

Central Library, Open Stacks, Pocket Books
ブルーバックス/B1993 0181893951
9784062579933 2016
North Library (East 2F,Pocket Books)
ブルーバックス/B-1993‎ 0280977702
9784062579933 2016
Agriculture, Library
637.3/SAI 4080292406
9784062579933 2016
Fish.Sci.,Open Stacks,Pocket Books(MS)
080/B-1993 6280244951
9784062579933 2016

 Similar Items