<Books>
調理のコツの科学 : うまさを生み出す知恵を解明 / 杉田浩一著
チョウリ ノ コツ ノ カガク : ウマサ オ ウミダス チエ オ カイメイ
(ブルーバックス ; B-767)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 1989.2 |
Codes | ID=2000225425 NCID=BN03122713 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 261p ; 18cm |
Notes | おもな参考文献:p260〜261 |
Authors | 杉田, 浩一(1929-) <スギタ, コウイチ> |
Subjects | NDLSH:食品 |
Classification | NDC8:596 NDLC:EF27 |
Vol | ISBN:4061327674 ; PRICE:660円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open Stacks, Pocket Books |
|
ブルーバックス/B-767 | 0190127107 |
|
4061327674 | 1992 |
|