Link on this page

<Books>
和食調味料バイリンガルガイド / 鍋島徳恭写真
ワショク チョウミリョウ バイリンガル ガイド
(Bilingual Guide to Japan)

Publisher 東京 : 小学館
Year 2016.12
Codes ID=2001702102 NCID=BB23032459

Show details.

Language Japanese,English
Size 125p ; 19cm
Other titles added title page title:Washoku seasoning
Notes 監修: 松田美智子
奥付の責任表示: 松田美智子著
英語併記
Authors 鍋島, 徳恭 <ナベシマ, ナルヤス>
松田, 美智子(1955-) <マツダ, ミチコ>
Subjects NDLSH:日本料理
NDLSH:調味料
Classification NDLC:EF27
NDC9:596.21
Vol ISBN:9784093885317 ; PRICE:1000円+税

Hide book details.

North Library (West 3F, Books on Japanese Culture)
664.5/WAS 0281003293
9784093885317 2016

 Similar Items