Link on this page

<Books>
中華料理の文化史 / 張競著
チュウカ リョウリ ノ ブンカシ
(ちくま文庫 ; [ち-14-1])

Publisher 東京 : 筑摩書房
Year 2013.6
Codes ID=2001582154 NCID=BB12653115

Show details.

Language Japanese
Size 286p ; 15cm
Notes 筑摩書房1997年刊の文庫化
引用文献: p269-272
シリーズ番号はブックジャケットによる
Authors 張, 競(1953-) <zhang, jing>
Subjects BSH:料理(中国) -- 歴史  All Subject Search
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.822
Vol ISBN:9784480430694 ; PRICE:780円+税

Hide book details.

Central Library, Open-Stack Room
641.595/CHO 0181611457
9784480430694 2013
North Library (East 2F,Pocket Books)
ちくま文庫/ち-14-1 0280763097
9784480430694 2013

 Similar Items