Link on this page

<Books>
旬の菜時記 / 宇多喜代子, 大石悦子, 茨木和生著
シュン ノ サイジキ
(朝日新書 ; 170)

Publisher 東京 : 朝日新聞出版
Year 2009.4
Codes ID=2001429871 NCID=BA89804599

Show details.

Language Japanese
Size 220, iip : 挿図 ; 18cm
Notes 料理監修: 水野保子
Authors 宇多, 喜代子(1935-) <ウダ, キヨコ>
大石, 悦子(1938-) <オオイシ, エツコ>
茨木, 和生(1939-) <イバラギ, カズオ>
Subjects BSH:俳句 -- 評釈  All Subject Search
BSH:料理
Classification NDC8:911.304
NDC9:911.304
Vol ISBN:9784022732705 ; PRICE:1000円+税

Hide book details.

North Library (Closed Stack, 4thWest, Pocket Books)
朝日新書/170 0280399358
9784022732705 2009

 Similar Items