<Books>
最新ウイスキーの科学 : 熟成の香味を生む驚きのプロセス / 古賀邦正著
サイシン ウイスキー ノ カガク : ジュクセイ ノ コウミ オ ウム オドロキ ノ プロセス
(ブルーバックス ; B-2047)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2018.2 |
Codes | ID=2001729099 NCID=BB25530300 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open Stacks, Pocket Books |
|
ブルーバックス/B2047 | 0181991505 |
|
9784065020470 | 2018 |
|
|||||
North Library (East 2F,Pocket Books) |
|
ブルーバックス/B-2047 | 0281054912 |
|
9784065020470 | 2018 |
|