<Books>
美食の歴史 / アントニー・ローリー著 ; 富樫瓔子訳
ビショク ノ レキシ
(「知の再発見」双書 ; 56)
Publisher | 大阪 : 創元社 |
---|---|
Year | 1996.5 |
Codes | ID=2000786405 NCID=BN1422794X |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 186p : 挿図 ; 18cm |
Other titles | original title:À table! : la fête gastronomique |
Notes | 監修: 池上俊一 原著(Gallimard, c1994)の翻訳 Index: p176-179 出典(図版): p180-184 参考文献: p185 |
Authors | Rowley, Anthony, 1939- 富樫, 瓔子(1959-) <トガシ, ヨウコ> 池上, 俊一(1956-) <イケガミ, シュンイチ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理(西洋) NDLSH:料理 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:フランス料理 |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.8 |
Vol | ISBN:4422211161 ; PRICE:1400円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Central Library, Open Stacks, Pocket Books |
|
知の再発見双書/56 | 0173150772 |
|
4422211161 | 1997 |
|
|||||
North Library (Closed Stack, 1st-3rd, Books) |
|
641.013/ROW | 0190958627 |
|
4422211161 | 2003 |
|