Link on this page

<Books>
美食の歴史 / アントニー・ローリー著 ; 富樫瓔子訳
ビショク ノ レキシ
(「知の再発見」双書 ; 56)

Publisher 大阪 : 創元社
Year 1996.5
Codes ID=2000786405 NCID=BN1422794X

Show details.

Language Japanese
Size 186p : 挿図 ; 18cm
Other titles original title:À table! : la fête gastronomique
Notes 監修: 池上俊一
原著(Gallimard, c1994)の翻訳
Index: p176-179
出典(図版): p180-184
参考文献: p185
Authors Rowley, Anthony, 1939-
富樫, 瓔子(1959-) <トガシ, ヨウコ>
池上, 俊一(1956-) <イケガミ, シュンイチ>
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:料理(西洋)
NDLSH:料理 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:フランス料理
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.8
Vol ISBN:4422211161 ; PRICE:1400円

Hide book details.

Central Library, Open Stacks, Pocket Books
知の再発見双書/56 0173150772
4422211161 1997
North Library (Closed Stack, 1st-3rd, Books)
641.013/ROW 0190958627
4422211161 2003

 Similar Items