<Books>
発酵・醸造食品の技術と機能性 / 北本勝ひこ監修
ハッコウ ジョウゾウ ショクヒン ノ ギジュツ ト キノウセイ
(CMCテクニカルライブラリー ; 404 . 食品シリーズ)
Edition | 普及版 |
---|---|
Publisher | 東京 : シーエムシー出版 |
Year | 2011.9 |
Codes | ID=2001535832 NCID=BB06677618 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | viii, 303p, 図版2枚 ; 21cm |
Other titles | title page title:Technology and functionality of fermented foods original title:発酵・醸造食品の最新技術と機能性 variant access title:発酵醸造食品の技術と機能性 |
Notes | 初版のタイトル: 発酵・醸造食品の最新技術と機能性 (2006年刊) 文献: 各章末 |
Authors | 北本, 勝ひこ <キタモト, カツヒコ> |
Subjects | BSH:発酵 BSH:醸造 |
Classification | NDC8:588.51 NDC9:588.51 |
Vol | ISBN:9784781303604 ; PRICE:4600円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Agriculture, Library |
|
664/HAK | 4080166686 |
|
9784781303604 | 2011 |
|