Link on this page

<Books>
発酵・醸造食品の技術と機能性 / 北本勝ひこ監修
ハッコウ ジョウゾウ ショクヒン ノ ギジュツ ト キノウセイ
(CMCテクニカルライブラリー ; 404 . 食品シリーズ)

Edition 普及版
Publisher 東京 : シーエムシー出版
Year 2011.9
Codes ID=2001535832 NCID=BB06677618

Show details.

Language Japanese
Size viii, 303p, 図版2枚 ; 21cm
Other titles title page title:Technology and functionality of fermented foods
original title:発酵・醸造食品の最新技術と機能性
variant access title:発酵醸造食品の技術と機能性
Notes 初版のタイトル: 発酵・醸造食品の最新技術と機能性 (2006年刊)
文献: 各章末
Authors 北本, 勝ひこ <キタモト, カツヒコ>
Subjects BSH:発酵
BSH:醸造
Classification NDC8:588.51
NDC9:588.51
Vol ISBN:9784781303604 ; PRICE:4600円+税

Hide book details.

Agriculture, Library
664/HAK 4080166686
9784781303604 2011

 Similar Items