Link on this page

<Books>
日本の食と酒 : 中世末の発酵技術を中心に / 吉田元著
ニホン ノ ショク ト サケ : チュウセイマツ ノ ハッコウ ギジュツ オ チュウシン ニ

Publisher 京都 : 人文書院
Year 1991.9
Codes ID=2000398665 NCID=BN06678091

Show details.

Language Japanese
Size 258p ; 20cm
Notes 参考文献: p238-251
Authors 吉田, 元(1947-) <ヨシダ, ハジメ>
Subjects BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
BSH:
BSH:日本 -- 歴史 -- 中世  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:醗酵
Classification NDC8:383.8
NDLC:GD51
Vol ISBN:440954036X ; PRICE:2266円

Hide book details.

Cent.Lib.,Closed Stacks, Books(Japanese)
394.1/YO 0570591882
440954036X 1991
Agriculture, Library (Books)
394.1/YOS 4070224184
440954036X 1991

 Similar Items