<Books>
日本の食と酒 : 中世末の発酵技術を中心に / 吉田元著
ニホン ノ ショク ト サケ : チュウセイマツ ノ ハッコウ ギジュツ オ チュウシン ニ
Publisher | 京都 : 人文書院 |
---|---|
Year | 1991.9 |
Codes | ID=2000398665 NCID=BN06678091 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 258p ; 20cm |
Notes | 参考文献: p238-251 |
Authors | 吉田, 元(1947-) <ヨシダ, ハジメ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:酒 BSH:日本 -- 歴史 -- 中世 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 歴史 All Subject Search NDLSH:醗酵 |
Classification | NDC8:383.8 NDLC:GD51 |
Vol | ISBN:440954036X ; PRICE:2266円 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cent.Lib.,Closed Stacks, Books(Japanese) |
|
394.1/YO | 0570591882 |
|
440954036X | 1991 |
|
|||||
Agriculture, Library (Books) |
|
394.1/YOS | 4070224184 |
|
440954036X | 1991 |
|