<Books>
食品学 / 菅原龍幸, 福澤美喜男, 青柳康夫編著 ; 伊藤輝子 [ほか] 共著
ショクヒンガク
(Nブックス)
Edition | 新版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2012.5-2016.9 |
Codes | ID=2001574308 NCID=BB09582256 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | 2冊 : 挿図 ; 26cm |
Other titles | variant access title:新版食品学 |
Notes | 1のそのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 渡邊智子 2の編著者: 田所忠弘, 安井明美 2の共著者: 青木隆子, 小嶋文博, 小林恭一, 小林謙一, 西塔正孝, 佐々木弘子, 中島肇, 藤野博史, 藤原しのぶ 2の監修: 菅原龍幸 1: 管理栄養士国家試験出題基準改定 (2010.12) 準拠 1: 第2刷 (2012.10) のページ数: vi, 231p 2: 日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠 文献あり |
Authors | 菅原, 竜幸(1931-) <スガハラ, タツユキ> 福沢, 美喜男(1933-) <フクザワ, ミキオ> 青柳, 康夫(1948-) <アオヤギ, ヤスオ> 伊藤, 輝子(1941-) <イトウ, テルコ> 田所, 忠弘 <タドコロ, タダヒロ> 安井, 明美(1949-) <ヤスイ, アケミ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
Vol | 1 ; ISBN:9784767904726 ; PRICE:2625円 ; XISBN:9784767904535 2 ; ISBN:9784767905822 ; PRICE:2600円 (税別) |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fish.Sci.,Open Stacks(Strage) | 1 | 498.51/SUG/8012781 | 6280127812 |
|
9784767904726 | 2012 |
|
|||||
Fish.Sci.,Open Stacks(MS) | 2 | 498.51/SUG/8022015 | 6280220154 |
|
9784767905822 | 2016 |
|