<Books>
デュマの大料理事典 / アレクサンドル・デュマ著 ; 辻静雄, 林田遼右, 坂東三郎編訳
デュマ ノ ダイ リョウリ ジテン
Publisher | 東京 : 岩波書店 |
---|---|
Year | 2002.11 |
Codes | ID=2001054737 NCID=BA59656812 |
Show details.
Language | Japanese |
---|---|
Size | v, 482, 5p, 図版[6]p : 挿図 ; 23cm |
Other titles | original title:Grand dictionnaire de cuisine |
Notes | 原著初版(Alphonse Lemerre, 1873)の抄訳 |
Authors | Dumas, Alexandre, 1802-1870 辻, 静雄(1933-) <ツジ, シズオ> 林田, 遼右(1934-) <ハヤシダ, リョウスケ> 坂東, 三郎 <バンドウ, サブロウ> |
Subjects | BSH:料理(西洋) -- フランス All Subject Search |
Classification | NDC8:596.23 NDC9:596.23 |
Vol | : 特装版 ; ISBN:400024003X ; PRICE:28000円+税 |
Hide book details.
Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Reserve | Restriction | Copy | eDDS | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
North Library (Closed Stack, 4-5th, Media, Japane Books) | : 特装版 | 641.5/DUM | 0174103470 |
|
400024003X | 2002 |
|