<図書>
Spices and condiments : chemistry, microbiology, technology / J.S. Pruthi
(Advances in food research / edited by E.M. Mrak and George F. Stewart ; Supplement ; 4)
出版者 | New York : Academic Press |
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出版年 | 1980 |
コード類 | 書誌ID=2001412055 NCID=BA27007092![]() |
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本文言語 | 英語 |
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大きさ | xiv, 449 p. : ill. ; 24 cm |
一般注記 | Bibliography: p. 365-434 Includes index |
著者標目 | *Pruthi, J. S., 1921- |
件 名 | LCSH:Spices LCSH:Condiments |
分 類 | LCC:TP420 DC19:664/.5 |
巻冊次 | ISBN:0120164647 |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 印刷 | 予約 | 利用注記 | 文献取寄 | eDDS |
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農・図書室・書庫(図書) |
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664.8/AD95 | 4020669121 |
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0120164647 | 1980 |
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