<図書>
The chemical constituents of citrus fruits / [by] J. F. Kefford and B. V. Chandler
(Advances in food research / edited by E.M. Mrak and George F. Stewart ; Supplement ; 2)
出版者 | New York : Academic Pr., 1970 |
---|---|
コード類 | 書誌ID=2001391630 NCID=BA27099352![]() |
書誌詳細を表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
大きさ | vii, 246 p. ; 24 cm |
一般注記 | Bibliography: p. 169-211 Includes index |
著者標目 | *Kefford, J. F. Chandler, B. V. joint author |
件 名 | LCSH:Citrus fruits -- Analysis 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:QK866.C59 DC:583/.24 |
巻冊次 | ISBN:0120164620 |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 印刷 | 予約 | 利用注記 | 文献取寄 | eDDS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
農・図書室・書庫(図書) |
|
543.1/K259 | 0025970692 |
|
0120164620 | 1970 |
|