Link on this page

<Books>
古典文學研究資料彙編
gu dian wen xue yan jiu zi liao hui bian コテン ブンガク ケンキュウ シリョウ イヘン

Publisher 北京 : 中華書局
Codes ID=2000939921 NCID=BN03774747

Show details.

Language Undetermined
Size 冊 ; 21cm
Other titles variant access title:古典文学研究資料彙編

Hide subdivided bibliography.

1 白居易巻 / 陳友琴編 北京 : 中華書局 , 1962.11
2 白居易資料彙編 / 陳友琴編 北京 : 中華書局 , 1962.11
3 紅樓夢卷 / 一粟編 第1册,第2册. - 北京 : 中華書局 , 1963.12
4 黄庭堅和江西詩派卷 / 傅璇琮 [編] 上巻,下巻. - 北京 : 中華書局. - [北京] : 新華書店北京發行所 (発売) , 1978.8
5 . 李白資料彙编 金元明清之部 / 裴斐, 劉善良编 : set - 第3冊. - 北京 : 中華書局 , 1994.7
6 李賀資料彙編 / 吴企明編 北京 : 中華書局 , 1994.10
7 李商隠資料彙編 / 劉學鍇, 余恕誠, 黄世中編 : set,上册,下册. - 北京 : 中華書局 , 2001.11
8 陸游卷 / 孔凡禮, 齊治平編 北京 : 中華書局 , 1962.11
9 王維資料彙編 / 張進, 侯雅文, 董就雄编 : set - 第4册. - 北京 : 中華書局 , 2014.3
10 姜夔資料彙編 / 賈文昭編 北京 : 中華書局 , 2011.12
11 歐陽脩資料彙編 / 洪本健編 : set - 下册. - 北京 : 中華書局 , 1995.5
12 三曹資料彙編 / 河北師範學院中文系古典文學教研組編 北京 : 中華書局 , 1980.9
13 水滸資料彙編 / 馬蹄疾編 第2版. - 北京 : 中華書局 , 1980.11
14 蘇軾資料彙編 / 四川大學中文系唐宋文學研究室編 : set - 下編. - 北京 : 中華書局 , 1994.4
15 陶淵明卷 / 北京大學北京師範大學中文系教師同學編 上編,下編. - 北京 : 中華書局 , 1962
16 楊萬里范成大卷 / 湛之編 北京 : 中華書局 , 1964.2