Link on this page

<Books>
朝日新講座
アサヒ シンコウザ

Publisher 東京 : 朝日新聞社
Codes ID=1000041095 NCID=BN03119876

Show details.

Language Undetermined
Size 冊 ; 19cm
Other titles variant access title:朝日新講座

Hide subdivided bibliography.

1 統計學 / 水谷一雄著 東京 : 朝日新聞社 , 1950.12
2 天然色写真 / 田口泖三郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1951
3 2 社會學 / 新明正道著 東京 : 朝日新聞社 , 1941.3
4 3 生理學 / 林髞著 上巻,下巻. - 東京 : 朝日新聞社 , 1941-
5 第4 財政學 / 汐見三郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1941.8
6 5 經濟學 / 波多野鼎著 東京 : 朝日新聞社 , 1941.7
7 9 機械工学 / 長岡順吉著 東京 : 朝日新聞社 , 1944.3
8 12 榮養學 / 井上兼雄著 東京 : 朝日新聞社 , 1942.9
9 19 商品学 / 上坂酉三著 東京 : 朝日新聞社 , 1941
10 22 造船學 / 和辻春樹著 上巻,下巻. - 東京 : 朝日新聞社 , 1943.3-1943.7
11 29 海洋學 / 宇田道隆著 東京 : 朝日新聞社 , 1941.11
12 30 教育學 / 長田新著 東京 : 朝日新聞社 , 1942.8
13 第31 歴史學 / 千代田謙著 東京 : 朝日新聞社 , 1942.6
14 34 農芸化学 / 石塚喜明著 上巻,下巻. - 東京 : 朝日新聞社 , 1943
15 35 畜産學 / 三田村健太郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1942
16 38 地政學 / 岩田孝三著 東京 : 朝日新聞社 , 1942.2
17 39 天文學 / 村上忠敬著 東京 : 朝日新聞社 , 1943.6
18 英文学 / 福原麟太郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1951.11
19 魚學 / 末廣恭雄著 東京 : 朝日新聞社 , 1949.2
20 工業經濟 / 靜田均著 東京 : 朝日新聞社 , 1949.11
21 合成物の化學 / 櫻田一郎著 東京 : 朝日新聞社 , 1947.3
22 植物學 / 服部靜夫著 東京 : 朝日新聞社 , 1949.11
23 水産學概論 / 桧山義夫著 東京 : 朝日新聞社 , 1950.7
24 政治學 / 今中次麿著 [新版]. - 東京 : 朝日新聞社 , 1947.7
25 動物学 / 内田亨著 東京 : 朝日新聞社 , 1953.12
26 日本語學 / 佐久間鼎著 東京 : 朝日新聞社 , 1951.9
27 農業政策 / 柏祐賢著 東京 : 朝日新聞社 , 1950
28 美學 / 守屋謙二著 東京 : 朝日新聞社 , 1949.10
29 林学 / 中島広吉著 増補改訂再版. - 東京 : 朝日新聞社 , 1952
30 林学 / 中島廣吉著 東京 : 朝日新聞社 , 1947.12