Link on this page

<Books>
現代法學全書
ゲンダイ ホウガク ゼンショ

Publisher 東京 : 青林書院
Codes ID=1000031843 NCID=BN01875550

Show details.

Language Japanese
Other titles colophon title:現代法学全書

Hide subdivided bibliography.

1 海商法 / 小町谷操三, 窪田宏著 下巻. - 東京 : 青林書院 , 1960
2 . 債権各論 ; 1 契約総論 / 柚木馨著 東京 : 青林書院 , 1956.7
3 會社法 / 田中誠二著 東京 : 青林書院 , 1956.4
4 海商法 / 小町谷操三, 窪田宏著 上巻,下巻. - 東京 : 青林書院 , 1959.7-1962.7
5 刑法各論 / 江家義男著 東京 : 青林書院 , 1956.12
6 刑法総論 / 植松正著 東京 : 青林書院 , 1957
7 刑事訴訟法 / 高田卓爾著 東京 : 青林書院 , 1957.10
8 國際法 / 田岡良一, 畝村繁著 東京 : 青林書院 , 1957.10
9 債權總論 / 津曲藏之丞著 上巻. - 東京 : 青林書院 , 1959.2
10 商行為法 / 大隅健一郎著 東京 : 青林書院 , 1958
11 商法総則 / 大森忠夫著 東京 : 青林書院 , 1959.4
12 親族法 / 中川善之助著 上,下. - 東京 : 青林書院 , 1958.2-1961.6
13 担保物権法 / 吾妻光俊著 東京 : 青林書院 , 1957
14 地方自治法 / 杉村章三郎著 東京 : 青林書院 , 1956.11
15 法律思想史 / 船田亨二著 東京 : 青林書院 , 1956.7
16 保險法 / 伊澤孝平著 東京 : 青林書院 , 1957.8
17 勞働法 / 吾妻光俊著 [正],續. - 東京 : 青林書院 , 1956.3-7