Link on this page

<Books>
日本の歴史
ニホン ノ レキシ

Publisher 東京 : 小学館
Codes ID=1000007441 NCID=BN00369141

Show details.

Language Undetermined
Size 33冊 ; 20cm
Other titles variant access title:Great history of Japan
Notes 月報あり

Hide subdivided bibliography.

1 1 倭国の誕生 / 直木孝次郎著 東京 : 小学館 , 1973.10
2 2 大王の世紀 / 上田正昭著 東京 : 小学館 , 1973.12
3 3 飛鳥の朝廷 / 井上光貞著 東京 : 小学館 , 1974.1
4 4 律令国家 / 早川庄八著 東京 : 小学館 , 1974.2
5 5 古代豪族 / 青木和夫著 東京 : 小学館 , 1974.5
6 6 摂関時代 / 坂本賞三著 東京 : 小学館 , 1974.4
7 7 院政と平氏 / 安田元久著 東京 : 小学館 , 1974.6
8 8 王朝貴族 / 村井康彦著 東京 : 小学館 , 1974.7
9 9 鎌倉幕府 / 大山喬平著 東京 : 小学館 , 1974.8
10 10 蒙古襲来 / 網野善彦著 東京 : 小学館 , 1974.9
11 11 南北朝内乱 / 佐藤和彦著 東京 : 小学館 , 1974.11
12 12 中世武士団 / 石井進著 東京 : 小学館 , 1974.12
13 13 室町幕府 / 佐々木銀彌著 東京 : 小学館 , 1975.1
14 14 戦国の動乱 / 永原慶二著 東京 : 小学館 , 1975.2
15 15 織田・豊臣政権 / 藤木久志著 東京 : 小学館 , 1975.3
16 16 江戸幕府 / 北島正元著 東京 : 小学館 , 1975.4
17 17 鎖国 / 朝尾直弘著 東京 : 小学館 , 1975.6
18 18 大名 / 児玉幸多著 東京 : 小学館 , 1975.7
19 19 元禄時代 / 尾藤正英著 東京 : 小学館 , 1975.8
20 20 幕藩制の転換 / 大石慎三郎著 東京 : 小学館 , 1975.9
21 21 町人 / 中井信彦著 東京 : 小学館 , 1975.10
22 22 天保改革 / 津田秀夫著 東京 : 小学館 , 1975.11
23 23 開国 / 芝原拓自著 東京 : 小学館 , 1975.12
24 24 明治維新 / 田中彰著 東京 : 小学館 , 1976.2
25 25 自由民権 / 永井秀夫著 東京 : 小学館 , 1976.3
26 26 日清・日露 / 宇野俊一著 東京 : 小学館 , 1976.4
27 27 大正デモクラシー / 鹿野政直著 東京 : 小学館 , 1976.5
28 28 ブルジョワジーの群像 / 安藤良雄著 東京 : 小学館 , 1976.11
29 29 労働者と農民 / 中村政則著 東京 : 小学館 , 1976.7
30 30 十五年戦争 / 伊藤隆著 東京 : 小学館 , 1976.8
31 31 戦後変革 / 大江志乃夫著 東京 : 小学館 , 1976.9
32 32 現代の日本 / 江口朴郎著 東京 : 小学館 , 1976.10

 Similar Items