Link on this page

<Books>
新潮日本文学
シンチョウ ニホン ブンガク

Publisher 東京 : 新潮社
Codes ID=1000004844 NCID=BN00674870

Show details.

Language Japanese
Size 冊 ; 20cm
Notes 月報あり

Hide subdivided bibliography.

1 1 森鴎外集 東京 : 新潮社 , 1971.8
2 2 島崎藤村集 東京 : 新潮社 , 1970.6
3 4 徳田秋声集 東京 : 新潮社 , 1973.11
4 12 佐藤春夫集 東京 : 新潮社 , 1973.6
5 14 横光利一集 東京 : 新潮社 , 1973.5
6 18 永井龍男集 東京 : 新潮社 , 1972.6
7 19 尾崎一雄集 東京 : 新潮社 , 1972.10
8 20 中野重治集 東京 : 新潮社 , 1971.10
9 23 佐多稲子集 東京 : 新潮社 , 1971.11
10 24 獅子文六集 東京 : 新潮社 , 1973.7
11 25 大佛次郎集 東京 : 新潮社 , 1972.11
12 31 伊藤整集 / 伊藤整著 東京 : 新潮社 , 1970.9
13 32 高見順集 東京 : 新潮社 , 1973.9
14 33 石川淳集 東京 : 新潮社 , 1972.9
15 36 田宮虎彦集 東京 : 新潮社 , 1972.12
16 38 幸田文集 東京 : 新潮社 , 1973.12
17 39 野間宏集 東京 : 新潮社 , 1972
18 40 椎名麟三集 東京 : 新潮社 , 1971.5
19 41 梅崎春生集 東京 : 新潮社 , 1973.3
20 42 武田泰淳集 東京 : 新潮社 , 1973.10
21 47 堀田善衛集 東京 : 新潮社 , 1971.7
22 48 中村真一郎集 東京 : 新潮社 , 1972.7
23 49 福永武彦集 東京 : 新潮社 , 1970.8
24 50 松本清張集 東京 : 新潮社 , 1970.3
25 51 阿川弘之集 東京 : 新潮社 , 1970.12
26 54 小島信夫集 東京 : 新潮社 , 1972.5
27 56 遠藤周作集 東京 : 新潮社 , 1969.2
28 60 司馬遼太郎集 / 司馬遼太郎著 東京 : 新潮社 , 1970.10
29 64 大江健三郎集 東京 : 新潮社 , 1969.7